Laat geen kans onbenut en schakel een SEO Zoekwoorden Specialist in

Wil jij online (beter) gevonden worden door jouw doelgroep? Dan is het werken zonder zoekmachine specialist simpelweg onverstandig. Adverteren alleen brengt jouw onderneming namelijk niet waar je wilt zijn, hoeveel tijd en geld je daar ook insteekt. Een Zoekwoorden Specialist zet dat ene stapje extra, waardoor de website van jouw bedrijf aanzienlijk meer bezoekers trekt. Zo laat je jouw website voor jou werken.

Laat jouw bezoekers en Google weten dat jouw website relevant is

Jouw potentiële klant voert een zoekopdracht in, maar jouw website zit niet tussen de resultaten. Een gemiste kans voor jou én voor de klant. Daarom moet jij ervoor zorgen dat Google weet dat jouw website getoond moet worden bij een bepaalde zoekopdracht. Maar! Dan moet je de woorden van die zoekopdracht wel weten. Daar kom ik in beeld, met een uitgebreid onderzoek naar de juiste zoekwoorden en de ingebruikname van data-gedreven methodes combineer ik ervaring en passie om op efficiënte wijze de beste resultaten te bereiken. Het is juist die combinatie van jarenlange ervaring en brede interesse in het vak waardoor ik mij onderscheid van de doorsnee SEO specialist.


zoekwoord-specialist.jpg


Explosieve groei met het doorvoeren van de juiste zoekwoorden

Met goed leesbare teksten en de juiste keywords is de conversie op jouw website vanaf dag één mogelijk onderhevig aan een explosieve groei. Dus extra waarde voor jouw bedrijf zonder dat je daarvoor harder hoeft te lopen of extra werk hoeft te doen. Al dat extra werk wordt namelijk gedaan door de zoekmachine! Met pakkende teksten op je website en andere beschikbare platforms worden je potentiële klanten automatisch naar jouw bedrijf toe getrokken. Vervolgens is het aan jou en je werknemers om deze prospects om te vormen tot loyale klanten. Door samen te werken met de beste tekstschrijvers en copywriters van Nederland zijn hoge ranking posities op Google en andere zoekmachines te bereiken. Door te tweaken en te verbeteren maken we dit vervolgens samen nóg beter.

Nieuwe producten of herpositionering

Ben jij als ondernemer toe aan een herpositionering? Heb je een nieuw logo, een nieuw pand of lanceer je binnenkort nieuwe producten en/of diensten? Dan is dit je kans om nieuwe markten aan te boren. Doelgroepen die voorheen niet te bereiken waren, komen nu in aanmerking voor een heus marketingoffensief van jouw kant. Dit betekent nieuwe kansen, een bredere klantenkring, een hogere omzet en een enorme potentiële groei! Als Zoekmachine specialist zorg ik dat jouw onderneming kan concurreren met de grote jongens, zowel als de kleinere concurrenten.


Dus;
❖ Wil jij starten als ondernemer met een goed idee, maar kun je wel wat inzichten, hulp en marketingondersteuning gebruiken?
❖ Wil je als bestaande ondernemer verder groeien met behulp van data-gedreven inzichten?
❖ Zie je het door grote concurrentie even niet zitten en ben je op zoek naar een heroriëntatie op de markt?


Met mijn Marketing Kansen Onderzoek combineer ik voor jouw onderneming een uitgebreid zoekwoordenonderzoek, Backlink Analyse én zorgvuldig Marketing Onderzoek. Met deze betaalbare en gerichte manier van je huiswerk doen krijg je al snel inzicht in de juiste termen om je op te richten.

Dat doen we als volgt:
❖ We gaan uit van je basis dienstverlening en bouwen daarop verder door te zoeken naar informatieve en koop-gerichte termen die ook bij je producten of diensten horen.
❖ We vinden samen uit waar de kansen en mogelijkheden liggen, bijvoorbeeld door woorden te gebruiken die jouw concurrenten nog niet hebben gebruikt.
❖ Daarnaast gaan we pragmatisch kijken naar mogelijkheden om de dienstverlening van jouw bedrijf nóg aantrekkelijker te maken.

Zorg dat je doelen helder zijn

Oké, je wilt dus graag een betere online presence. Met andere woorden: beter gevonden worden door je klanten door een hogere ranking in de zoekmachines. Ik maak jouw doelen concreter door met jou in gesprek te gaan. Jij weet het beste wat je wilt én wat je niet wilt! Kortom ik gebruik jouw kennis en expertise om mijn kennis en expertise toe te kunnen passen. Zo start ik met een grondig zoekwoorden onderzoek. Welke woorden zijn nou belangrijk voor jouw onderneming?

Overtref je concurrent met slimme zoekwoorden voor jouw doelgroep

Het zoekwoorden onderzoek begint met een vragenlijst en een persoonlijk gesprek met jou als ondernemer. Het uitgangspunt is naast jouw eigen onderneming ook de activiteit van concurrenten en de zoekwoorden die zij gebruiken. Maar die concurrent moet worden voorbijgestreefd! Daarom zet ik nét dat extra stapje. Door het slimme gebruik van de juiste software en mijn kennis van de minder bewandelde paden op het wereldwijde web weet ik de juiste zoekwoorden te vinden om een nog grotere doelgroep te bereiken.

Creëer individuele berichten en ervaringen voor jouw klanten

Met de uitkomsten van het zoekwoorden onderzoek ga ik aan de slag. Het genereren van een lijst met concrete, tastbare en haalbare ideeën om je marketinginspanningen gerichter en effectiever te maken is alleen nog maar het begin. De implementatie van Interest-based marketing geeft jouw bedrijf de kans om individuele berichten en ervaringen voor je klanten te creëren. Met als stevige basis natuurlijk big data! Om het meeste uit het traject te halen werk ik graag met eigenaars en oprichters. De passie en gedrevenheid, staan garant voor een beter en breder rendement. Samen met de experts van jouw organisatie ga ik op zoek naar de termen en het taalgebruik dat jouw beoogde doelgroep helpt om je bedrijf te vinden.

Een potentiële pot met goud voor inspiratie en ideeën voor jouw marketingstrategie

Ik help jouw bedrijf groeien door effectief op zoek te gaan naar jouw doelgroep. Hoe breed is jouw doelgroep en waar zijn je potentiële klanten te vinden? Door een uitgebreide markt heroriëntatie ga ik op zoek naar de juiste manier om je mogelijke doelgroep aan te spreken en te trekken naar jouw website of andere platforms. Zie het Advanced Zoekwoorden Onderzoek maar als een potentiële pot met goud waaruit je naar hartenlust inspiratie en nieuwe ideeën kunt opdoen. Pas het toe in advertenties, blogs, social media posts en alles wat in jouw SEO traject past.

Als ervaren marketeer met een passie voor data-gedreven marketing laat ik jouw bedrijf groeien

Met mijn kennis en ervaring in het SEO zoekwoorden segment ben ik vakkundig consultant in moderne marketing. Ik ben breed georiënteerd en oprecht geïnteresseerd in iedere onderneming en jou als ondernemer. Ook ben ik een praktisch ingestelde structuur- en automatiseer liefhebber.

Mijn dienende perfectionisme zorgt ervoor dat ik pas tevreden ben wanneer mijn passie voor data- gedreven marketing jouw onderneming verder heeft geholpen. Als SEO Zoekwoorden Specialist maak ik tastbaar wat voorheen niet tastbaar was. In de hoofden kruipen van jouw klanten en hen aanspreken hoe zij aangesproken willen worden. Heroriënteren op het bestaan van je onderneming geeft je de mogelijkheid om breder te denken en dieper te gaan. Meer succes zónder een hoog budget, door nieuwe marketingactiviteiten te ontplooien.

Zoektermen Specialist
Het gebruik van de juiste zoektermen werkt als een magneet op je klanten!


Een Marketing Kansen Onderzoek helpt startende én bestaande organisaties

Gevonden worden door je doelgroep is ontzettend belangrijk, want met de juiste zoekwoorden creëer je content die zorgt dat je dag na dag gevonden wordt. En gevonden worden is dat wat jouw onderneming klandizie oplevert! Startende én bestaande ondernemingen zien een directe stijging in het aantal online bezoekers. Het is voor mij als SEO Zoekwoorden Specialist mogelijk om de juiste keywords en termen te vinden die zorgen dat internetgebruikers de weg vinden naar jouw organisatie. Niet alleen omdat jij iets aanbiedt, maar vooral omdat zij er vraag naar hebben. In de nieuwe marketing worden technieken gebruikt die jouw potentiële klanten laten inzien dat ze jou nodig hebben. Je krijgt meer overzicht en focus in het ondernemen door een gericht Marketing Kansen Onderzoek.

Zoekwoorden onderzoek is essentieel voor startende ondernemers

Startende ondernemers die direct impact willen maken met hun bedrijf hebben veel baat bij het werk van een SEO Zoekwoorden Specialist. Het zoekwoordenonderzoek is een essentieel onderdeel van het designen van een nieuwe website en het schrijven van de content. Het zoekwoorden onderzoek kan worden gezien als dé basis voor iedere onderneming. Vanuit het zoekwoorden onderzoek ga jij content creëren. Zo verspil je geen tijd, geld en moeite in content die jou geen klandizie gaat opleveren.

Een zoekwoorden onderzoek voor bestaande organisaties

Wil jij als ondernemer je bestaande organisatie een boost geven? Of een herpositionering overwegen? Door een zorgvuldig zoekwoorden onderzoek te doen kunnen mensen via Google, Bing, Ecosia, DuckDuckGo en Yahoo! worden bereikt. Diverse platforms worden meer succesvol en met de juiste aandacht ontstaat user generated content. Denk hierbij bijvoorbeeld aan forums, social media en de platforms van relaties of klanten.


Explosieve groei met het doorvoeren van de juiste zoekwoorden

Met goed leesbare teksten en de juiste keywords is de conversie op jouw website vanaf dag één mogelijk onderhevig aan een explosieve groei. Dus extra waarde voor jouw bedrijf zonder dat je daarvoor harder hoeft te lopen of extra werk hoeft te doen. Al dat extra werk wordt namelijk gedaan door de zoekmachine! Met pakkende teksten op je website en andere beschikbare platforms worden je potentiële klanten automatisch naar jouw bedrijf toe getrokken. Vervolgens is het aan jou en je werknemers om deze prospects om te vormen tot loyale klanten. Door samen te werken met de beste tekstschrijvers en copywriters van Nederland zijn hoge ranking posities op Google en andere zoekmachines te bereiken. Door te tweaken en te verbeteren maken we dit vervolgens samen nóg beter.

Nieuwe producten of herpositionering

Ben jij als ondernemer toe aan een herpositionering? Heb je een nieuw logo, een nieuw pand of lanceer je binnenkort nieuwe producten en/of diensten? Dan is dit je kans om nieuwe markten aan te boren. Doelgroepen die voorheen niet te bereiken waren, komen nu in aanmerking voor een heus marketingoffensief van jouw kant. Dit betekent nieuwe kansen, een bredere klantenkring, een hogere omzet en een enorme potentiële groei! Als Zoekmachine specialist zorg ik dat jouw onderneming kan concurreren met de grote jongens, zowel als de kleinere concurrenten.


Dus;
❖ Wil jij starten als ondernemer met een goed idee, maar kun je wel wat inzichten, hulp en marketingondersteuning gebruiken?
❖ Wil je als bestaande ondernemer verder groeien met behulp van data-gedreven inzichten?
❖ Zie je het door grote concurrentie even niet zitten en ben je op zoek naar een heroriëntatie op de markt?


Met mijn Marketing Kansen Onderzoek combineer ik voor jouw onderneming een uitgebreid zoekwoordenonderzoek, Backlink Analyse én zorgvuldig Marketing Onderzoek. Met deze betaalbare en gerichte manier van je huiswerk doen krijg je al snel inzicht in de juiste termen om je op te richten.

Dat doen we als volgt:
❖ We gaan uit van je basis dienstverlening en bouwen daarop verder door te zoeken naar informatieve en koop-gerichte termen die ook bij je producten of diensten horen.
❖ We vinden samen uit waar de kansen en mogelijkheden liggen, bijvoorbeeld door woorden te gebruiken die jouw concurrenten nog niet hebben gebruikt.
❖ Daarnaast gaan we pragmatisch kijken naar mogelijkheden om de dienstverlening van jouw bedrijf nóg aantrekkelijker te maken.

Zoekterm-Specialist
Zoektermen verraden verschillende intenties


Hoe ga ik te werk?

Om een uitstekend resultaat te bereiken zet ik graag alles op alles. Die pot met goud ligt binnen handbereik en door samen in gesprek te gaan kunnen we de weg ernaartoe bloot leggen. Bij mij als ervaren marketeer krijg je dus waar voor je geld. Ik lever je een doordacht rapport op maat, waar ik uitgebreid stilsta bij een aantal zaken om jouw bedrijf hoge ogen te laten gooien. Om het overzichtelijk en duidelijk te maken geef ik persoonlijk toelichting op dit rapport. Dit doe ik online in een audio opname, zodat je die keer op keer kunt terugluisteren of aan je medewerkers kunt laten horen voor trainingsdoeleinden. Onder aan de streep profiteer je dus optimaal van mijn zoekwoordenonderzoek, Backlink Analyse en Marketingonderzoek. Je beschikt over een geschoonde en gegroepeerde lijst die overzichtelijk en bruikbaar is, met zoektermen die steeds weer kunnen worden ingezet.

Daarnaast gaan we pragmatisch kijken naar mogelijkheden om de dienstverlening van jouw bedrijf nóg aantrekkelijker te maken.

Samenvattend:
● Een uitgebreide bedrijfsscan door middel van een vragenlijst en een persoonlijk gesprek
● Zoekwoorden onderzoek, inclusief focus op concurrentie en zogeheten laaghangend fruit
● Overzichtelijke indeling van de zoekwoorden naar intentie en plek in de funnel
(Top/Middle/Bottom)
● Concurrentie- en linkbuilding onderzoek. Dit onderzoek biedt inzage in de meest voorkomende
links in jouw branche

Wat is het resultaat?

Het resultaat van mijn Backlink Analyse, SEO Zoekwoorden Onderzoek en Marketingonderzoek is,
recapitulerend:
● Een overzichtelijk en uitgebreid rapport op maat
● De meest kansrijke woorden uit het zoekwoordenonderzoek
● Concrete bevindingen omtrent product en marktontwikkelingen
● Aanbevelingen omtrent marketing activiteiten
● Professionele tips en doordachte ideeën voor productontwikkeling of heroriëntatie

Wat kun je hiermee?

Met dit uitgebreide rapport en de overzichtelijke lijst van zoekwoorden kun je jouw bestaande content naar een hoger niveau brengen voor een hogere ranking in zoekmachines. Ook kun je nieuwe producten en diensten nóg beter afstemmen op je doelgroep. Zelfs eventuele samenwerkingen worden meer lucratief door een duidelijke uiteenzetting van mogelijkheden. Het schrijven en publiceren van nieuwe content voor jouw website en andere platforms zoals social media wordt eenvoudiger en effectiever. Of dit nu gaat om tekstuele pagina’s of andere content, zoals foto’s en video’s.

Kortom, jouw organisatie kan hiermee optimaal profiteren en het rapport in gebruik nemen voor uiteenlopende doelen:
● Bestaande content (laten) verbeteren op website en andere platforms
● Nieuwe content (laten) schrijven en publiceren op de website en ander platforms
● Het bedenken van nieuwe producten en/of diensten
● Een bredere doelgroep aanspreken

Laten we in gesprek gaan om te werken aan een betere online presence

Profiteer van data gedreven inzichten die voor jouw onderneming doordacht op maat zijn gemaakt. Als ervaren marketeer met verstand van Zoekmachine Optimalisatie (SEO) maak ik gebruik van de beste en meest moderne tools en methodes. Zo zit je er als startend óf ervaren ondernemer bovenop! Wil je meer weten, of zou je graag een persoonlijk gesprek aangaan met mij? Neem dan contact met me op door te bellen of gebruik te maken van het handige contactformulier. Je kunt natuurlijk ook direct een afspraak met me inplannen.

Aanbod Trainingen:


Training: ChatGPT voor SEO-toepassingen

Leer hoe je ChatGPT kunt gebruiken om jouw trefwoordonderzoek, contentgeneratie en SEO-optimalisatie te verbeteren met onze training "ChatGPT voor SEO-toepassingen". Deze training is geschikt voor content schrijvers, SEO-specialisten, digitale marketeers, copywriters, website-eigenaren en social media-managers. Schrijf je vandaag nog in en zet de eerste stap naar een betere SEO-strategie!

Workshop ChatGPT

Maak indruk met je schrijfvaardigheden! Volg onze ChatGPT workshop en leer hoe je in een handomdraai pakkende teksten kunt schrijven. Meld je nu aan en verbluf je lezers!

Training: ChatGPT voor Content Writing

Leer hoe je ChatGPT kunt gebruiken om hoogwaardige content te genereren in onze ChatGPT voor Content Writing training. Deze training is geschikt voor content writers, copywriters, marketeers en iedereen die betrokken is bij het creëren van digitale content. Schrijf je vandaag nog in!© 2024 | Almar Online (Almar Hijlkema) | Hardesteinstraat 19, 8012 ES, Zwolle | KvK: 56011261 | Tel & Whatsapp06-11320921 |  Mail: DGViamNMbWBhbX5jYmBlYmkiYmA@nospam

empty