logo almar online

Uw nieuwe Website - Mooi en modern vorm gegeven & volledig geoptimaliseerddemo1.png
Waarom zou u uw eigen website moeten hebben?

Het internet is uitgegroeid tot een van de belangrijkste marketing tools. Ongeveer 85% van alle internetgebruikers zegt zich online te informeren voor de aankoop van een dienst, product, of iets anders dat ze interessant kunnen zijn. Dit betekent, dat als je iets en don verkopen 't hebben een website, je mist op potentiële klanten op een dagelijkse basis. Het maakt niet uit welke branche u zich bevindt.

diagramm_85.png

Het mobiele web is hier ...

... en meer dan 80% van alle websites zijn niet voorbereid!

Volgens een studie uitgevoerd door smartinsights.com, de gecombineerde smartphone en tablet webverkeer goed voor meer dan 26% van alle webverkeer in Q4 2013. Dit betekent dat het surfen op mobiele apparaten is meer dan verdubbeld in het afgelopen jaar. Deskundigen voorspellen dat in 2015, zal meer bezoekers te surfen op het web via mobiele apparaten dan desktop computers (zie tabel).

Wat verontrustend is dat ongeveer 80% van de websites van grote online retailers niet zijn geoptimaliseerd voor mobiele apparaten (laat staan ‚Äč‚Äčalle kleinere websites). Dit betekent dat de aanbieders enorm achterlopen deze trend. U kunt dit gebruiken om uw voordeel door het hebben van een mobiele-vriendelijke website.
De voordelen van onze websites op een rijtje:

Perfect voor mobiele apparaten 
De website past zich aan elke grootte van het scherm (responsive design) en is dus altijd automatisch geoptimaliseerd voor mobiele apparaten zoals tafels en smartphones.

Zoekmachines zal van je houden 
Uw website is SEO-vriendelijk en geprogrammeerd volgens de nieuwste normen. Zelfs de inhoud kan naar beneden worden geoptimaliseerd om de laatste detail.

Snel en altijd beschikbaar 
Uw website wordt gehost op de Amazon Cloud. Als gevolg daarvan kunnen we garanderen een snelle laadtijden, constant online toegankelijkheid en elk uur back-ups.

Flexibel en aanpasbaar 
Wilt u iets aan te passen? Uw website is zeer flexibel geprogrammeerd, zodat de inhoud als de structuur eenvoudig naar wens kan worden aangepast.


screens.png


Onze diensten 
Zoekmachine optimalisatie (SEO), social media, webdesign, webhosting, en nog veel meer. Bij ons krijgt u competente en uitgebreide service!

Almar Hijlkema successfully completed the Technical SEO I course!
Almar Hijlkema successfully completed the Yoast Site structure training course!

Contact data
Almar Online, Roolvinkstraat 2, Zwolle

06-11320921

empty