Workshop ChatGPT voor marketeers, copywriters en ondernemers


Ben jij een ondernemer of marketeer die het meeste wil halen uit de kracht van AI voor jouw bedrijf? Dan is onze ChatGPT Workshop 'van beginner tot gevorderde' iets voor jou!

Tijdens deze interactieve, praktische workshop leer je hoe je ChatGPT kunt gebruiken om niet alleen jouw contentstrategie te verbeteren, maar ook andere belangrijke aspecten van jouw bedrijf, zoals het genereren van ideeën en (merk)namen, toepassingen voor SEO en het verbeteren van klantinteractie.


Onze ervaren trainers nemen je mee aan de hand van bewezen stappen om jouw gebruik van deze revolutionaire technologie tot een succes te maken.

En het beste van alles: we stellen de workshop samen op maat, zodat jij en jouw team de specifieke vaardigheden kunnen ontwikkelen die jullie nodig hebben om te slagen. Schrijf je nu in voor onze ChatGPT Workshop en ontdek hoe je jouw bedrijf kunt transformeren met AI!

topcursus-seo.jpg


ChatGPT: van beginner tot gevorderde in 5 stappen

Ben jij benieuwd naar de kracht van ChatGPT en hoe je deze AI-technologie effectief kunt inzetten? In onze workshop leer je stap voor stap hoe je het meeste uit ChatGPT kunt halen. Hierbij leer je onder andere:

 1. Wat ChatGPT precies is en hoe het werkt in verschillende toepassingen. We geven concrete voorbeelden van wat je met ChatGPT kunt doen en welke taken het goed kan uitvoeren.
 2. De do's en don'ts van het gebruik van ChatGPT. We bespreken de beperkingen van de technologie en hoe je deze kunt vermijden.
 3. Praktische tips om het gebruik van ChatGPT te optimaliseren, zoals het stellen van de juiste vragen en het bepalen van de schrijfstijl.
 4. The art of prompting: wat zijn prompts en waarom zijn deze belangrijk voor effectief gebruik van ChatGPT? Je leert de basisprincipes van Prompting en leggen uit hoe je deze kunt gebruiken om betere resultaten te behalen.
 5. De ideale workflow voor het schrijfproces met ChatGPT: hoe verzamel je input, geef je duidelijke instructies en feedback om de beste output te krijgen?

Door deze stappen te doorlopen, zul je in staat zijn om de kracht van ChatGPT volledig te benutten en je content, communicatie en bedrijfsprocessen naar een hoger niveau te tillen.

Wat leer je?

Tijdens deze workshop leer je in korte tijd:

 • Wat ChatGPT is en hoe het werkt
 • Hoe ondernemers en marketeers ChatGPT kunnen gebruiken voor hun werk
 • De beperkingen en nadelen van het gebruik van ChatGPT
 • Veelvoorkomende fouten bij het gebruik van ChatGPT en hoe deze te vermijden
 • Hoe je ChatGPT het best kunt gebruiken voor content writing en hoe je prompts kunt inzetten
 • Casestudy's en praktische oefeningen om het gebruik van ChatGPT te oefenen
 • Tips voor effectief gebruik van ChatGPT
 • De toekomstige ontwikkelingen en mogelijkheden van ChatGPT in content writing en andere toepassingen
 • Ethiek en mogelijke bezwaren bij het gebruik van ChatGPT

Na deze workshop heb je de kennis en vaardigheden om ChatGPT op een effectieve manier te gebruiken voor jouw content writing en andere doeleinden.

 
Robot-ChatGPT-workshop.jpeg

Een workshop gericht op praktische toepassingen van ChatGPT

Onze Workshop ChatGPT is gericht op praktische toepassingen van deze AI-technologie. Na een inleidend theoretisch gedeelte gaan we vooral aan de slag met praktische oefeningen en opdrachten. Zo leer je bijvoorbeeld hoe je ChatGPT kunt gebruiken om pakkende koppen en intro's te schrijven, hoe je de technologie kunt gebruiken om je SEO te verbeteren en hoe je ChatGPT kunt inzetten voor het schrijven van overtuigende productbeschrijvingen.Aanmeldformulier: Workshop 'ChatGPT voor Ondernemers'


Mijn interesse gaat uit naar:
Ontdek de kracht van AI voor jouw content!

Wil jij de kracht van AI ontdekken voor jouw content? Schrijf je dan nu in voor onze Workshop ChatGPT! Tijdens deze praktische workshop leer je alles over ChatGPT en hoe jet het kunt gebruiken voor verschillende toepassingen in je bedrijf. Schrijf je snel in en ontdek de mogelijkheden van AI.


48569806_future-financial-technology-controll-by-ai-robot-huminoid-uses-machine-learning.jpeg

The Art of Prompting

Een onderdeel van de workshop is The Art of Prompting, hierin leer je hoe je effectieve prompts kunt inzetten om het maximale uit deze revolutionaire technologie te halen. Onze ervaren trainers leren je uit welke onderdelen prompts bestaan, hoe je ze effectief maakt en welke vragen je wel en niet kunt stellen. Leer waarom prompts zo belangrijk zijn voor het effectieve gebruik van ChatGPT en schrijf met behulp van deze kennis en technieken effectieve content, genereer nieuwe ideeën en transformeer de kwaliteit van jouw bedrijf.  

Bij dit onderdeel:

 • Leer je wat prompts zijn en uit welke onderdelen ze bestaan
 • Leer je hoe je effectieve prompts maakt
 • Ontdek je welke vragen je wel en niet kunt stellen voor het effectieve gebruik van ChatGPT
 • Begrijp je waarom prompts zo belangrijk zijn voor het gebruik van ChatGPT

Tevens ontvang je tijdens de workshop een lijst met de 50 beste prompts die de trainers zelf dagelijks gebruiken!

Het tijdperk van ChatGPT is aangebroken - wees erbij!
Robot-Training-ChatGPT.jpeg

Stap vooruit en omarm de toekomst van content writing met ChatGPT - één van de grootste doorbraken in de geschiedenis van het internet. Door meer te leren over de toepassingen van ChatGPT, kun je je onderscheiden van de massa en nieuwe kansen en mogelijkheden creëren voor jezelf en je bedrijf. Het is daarom van essentieel belang om nu de tijd te nemen en jezelf te trainen in ChatGPT, zodat je goed voorbereid bent op de toekomst.

Of je nu een ondernemer, marketeer, copywriter, digital marketeer of SEO-specialist bent, deze training is geschikt voor jou. Het zal je helpen de volledige potentie van ChatGPT te begrijpen en hoe je deze kunt toepassen om je SEO strategie innovatief en effectief uit te voeren en unieke, aantrekkelijke en relevante content te produceren. Word een pionier in deze opwindende en revolutionaire technologie - meld je vandaag nog aan en behoor tot één van de innovators die de toekomst van AI-based SEO vormgeven!Na afloop van deze workshop;Na deze workshop ben je in staat om deze krachtige technologie te gebruiken om je schrijfprocessen te verbeteren, creativiteit te stimuleren en je content en communicatie te optimaliseren. Je hebt de basisprincipes van ChatGPT geleerd, weet welke taken geschikt zijn voor deze technologie, kent de do's en don'ts en praktische tips voor effectief gebruik. Bovendien heb je geleerd hoe je ChatGPT kunt gebruiken om ideeën, namen en titels te genereren en ben je bekend met het geduld dat Chat GPT heeft en hoe je dit kunt benutten. Kortom, je hebt de basisprincipes geleerd en bent klaar om deze revolutionaire technologie in te zetten voor jouw bedrijf.


Dansende-Robot-ChatGPT.jpeg


Almar Online - Robot powered SEO!Als professioneel SEO- en Content specialist, bied ik zelf specifieke trainingen aan voor marketeers die meer willen leren over de mogelijkheden voor hun vakgebied. Zo bied ik bijvoorbeeld trainingen en workshops aan over het gebruik van ChatGPT voor SEO en Content.

Deze trainingen stel ik doelgericht samen om marketeers te helpen de kracht van ChatGPT te benutten voor hun bedrijf of organisatie.

Almar Online - Robot powered SEO! Gerelateerde artikelen:


Alles wat je moet weten over ChatGPT!

17/03/2023

Ontdek hoe ChatGPT werkt en hoe deze krachtige tool voor natuurlijke taalverwerking uw leven gemakkelijker kan maken. Krijg tips en lees meer over de functies en toepassingen van ChatGPT in deze introductie.

ChatGPT Insider: alle nieuws over AI en ChatGPT op één plek!

Hier vind je de beste nationale en internationale nieuws- en blogberichten over AI-technologie en de toepassingen van ChatGPT voor marketing in het bijzonder.
Of je nu een AI-expert bent of simpelweg geïnteresseerd bent in de toekomst van deze fascinerende technologie, hier vind je voor elk wat wils. Blijf op de hoogte en ontdek de grenzeloze mogelijkheden van ChatGPT!© 2024 | Almar Online (Almar Hijlkema) | Hardesteinstraat 19, 8012 ES, Zwolle | KvK: 56011261 | Tel & Whatsapp06-11320921 |  Mail: 74aBiYCvjoOCjp2AgYOGgYrBgYM@nospam

empty