ChatGPT Marketing Trainingen & Workshops

De ChatGPT-robot is een ware duizend-en-één-poot! Van het bedenken van de meest creatieve ideeën tot het (her)schrijven van complete teksten en nog veel meer. Er is bijna niets wat hij niet kan, dus geen wonder dat deze slimme AI-toepassing in korte tijd razend populair is geworden!

ChatGPT-trainingen voor iedereen: bekijk het aanbod

Er zijn al verschillende trainingen beschikbaar om meer te leren over de werking van ChatGPT en hoe het kan worden ingezet in diverse toepassingen. Zowel online als op locatie.

Op deze pagina over ChatGPT-trainingen vind je een overzicht van de verschillende cursussen, trainingen en workshops die beschikbaar zijn, inclusief de Chat GPT trainingen voor marketeers (onderaan) die ikzelf aanbied.


 1. ChatGPT - leer alles over de mogelijkheden van deze tool en AI

  https://remygieling.nl/chatgpt/

  Op deze pagina vind je informatie over ChatGPT, een tool gebaseerd op Artificial Intelligence (AI), en de verschillende mogelijkheden van deze tool. Er worden op deze website diverse trainingen, cursussen, lezingen en boeken aangeboden om meer te leren over ChatGPT en hoe het jou en je team productiever kan maken.

 2. The Complete ChatGPT Course - Learn ChatGPT Plus and GPT-4 | Udemy

  https://www.udemy.com/course/chat-gpt/

  De bekende Trainingen site Udemy biedt een complete cursus aan voor ChatGPT, waarbij je alles leert over deze tool en de verschillende varianten zoals ChatGPT Plus en GPT-4. De cursus is bedoeld voor iedereen die meer wil leren over ChatGPT en de 4th Industrial Revolution waar deze tool onderdeel van uitmaakt. Op de pagina vind je informatie over de inhoud van de cursus, vereisten en instructeurs.

 3. Cursus Seo schrijven met Chat GPT | De eerste van Nederland

  https://lpom.nl/chat-gpt-cursussen/seo/

  Op de website van Linda Pitoy Online Marketing (lpom.nl) vind je informatie over een cursus SEO schrijven met behulp van Chat GPT. De cursus is gericht op ondernemers zonder marketingachtergrond die snel en effectief SEO teksten willen leren schrijven. Met de tool Chat GPT kunnen zij binnen enkele minuten SEO teksten schrijven en hun WordPress website beter vindbaar maken. Op de pagina vind je informatie over de inhoud van de cursus, ervaringen van voorgangers en de kosten.

 4. Chat GPT Nederlands. Leer SEO tekst prompts schrijven in het Nederlands. Alle handleidingen voor Open AI com ChatGPT gebruiken - Webredactie blog | WordPress | SEO

  https://www.gerbengvandijk.nl/chatgpt-prompts-seo/

  Deze website van Gerben van Dijk biedt een uitgebreide handleiding aan over het schrijven van SEO teksten met behulp van Chat GPT. Op de pagina vind je informatie over waarom Chat GPT Nederlands zo belangrijk is voor het vakgebied SEO, hoe je kunt starten met AI en Chat GPT Nederlands kunt gebruiken. Daarnaast zijn er tips te vinden voor het schrijven van effectieve SEO chat prompts en worden voorbeelden gegeven van SEO chat prompts in het Nederlands. Ook vind je informatie over de AI SEO content brief, het laten schrijven van een blogpost in het Nederlands door AI GPT-3 en een software overzicht voor AI teksten maken en herschrijven in het Nederlands.

 5. Cursus ChatGPT voor ondernemers 2023 (Nederlandstalig) | Volg prompt cursus in Utrecht of Zwolle voor meer productiviteit met Chat GPT - Webredactie blog | WordPress | SEO

  https://www.gerbengvandijk.nl/seo-cursus-chatgpt-nederlands/

  Op deze website van Webredactie blog vind je informatie over een cursus ChatGPT voor ondernemers die in 2023 gegeven wordt in Utrecht of Zwolle. De cursus is bedoeld voor iedereen die meer wil leren over ChatGPT en hoe deze tool ingezet kan worden voor meer productiviteit. Op de pagina vind je informatie over de inhoud van de cursus, wat je leert en hoe je jouw WordPress website vindbaar kunt maken met behulp van ChatGPT.

 6. Homepage - ChatGPT Cursus

  https://chatgptcursus.nl/

  Op deze website vind je informatie over de ChatGPT cursus, waarbij je leert hoe je geld kunt verdienen met behulp van AI. De cursus is bedoeld voor iedereen die meer wil leren over de capaciteit van een machine om te denken en te leren zoals een mens en hoe je dit kunt inzetten om online geld te verdienen. Op de pagina vind je informatie over hoe je kunt starten met leren en hoe je online geld kunt verdienen met behulp van ChatGPT.

 7. Workshop: De internetrevolutie ontstaan door Chat GPT

  https://vakbladvoedingsindustrie.nl/nl/evenementen/workshop-ai

  Op deze website vind je informatie over een workshop over Chat GPT en de internetrevolutie. De workshop is bedoeld voor iedereen die meer wil weten over Chat GPT en hoe deze tool de manier waarop we online werken en communiceren verandert. Op de pagina vind je informatie over wat Chat GPT is en welke mogelijkheden deze tool biedt voor de voedingsindustrie en andere sectoren. Daarnaast vind je informatie over hoe je je kunt aanmelden voor de workshop en hoe je meer kunt leren over de internetrevolutie ontstaan door Chat GPT.


Almar Online - Robot powered SEO!Als professioneel SEO- en Content specialist, bied ik zelf specifieke trainingen aan voor marketeers die meer willen leren over de mogelijkheden voor hun vakgebied. Zo bied ik bijvoorbeeld trainingen en workshops aan over het gebruik van ChatGPT voor SEO en Content.

Deze trainingen stel ik doelgericht samen om marketeers te helpen de kracht van ChatGPT te benutten voor hun bedrijf of organisatie.

Almar Online - Robot powered SEO!Aanbod ChatGPT Marketing Trainingen:


Training: ChatGPT voor SEO-toepassingen

Leer hoe je ChatGPT kunt gebruiken om jouw trefwoordonderzoek, contentgeneratie en SEO-optimalisatie te verbeteren met onze training "ChatGPT voor SEO-toepassingen". Deze training is geschikt voor content schrijvers, SEO-specialisten, digitale marketeers, copywriters, website-eigenaren en social media-managers. Schrijf je vandaag nog in en zet de eerste stap naar een betere SEO-strategie!

Workshop ChatGPT

Maak indruk met je schrijfvaardigheden! Volg onze ChatGPT workshop en leer hoe je in een handomdraai pakkende teksten kunt schrijven. Meld je nu aan en verbluf je lezers!

Training: ChatGPT voor Content Writing

Leer hoe je ChatGPT kunt gebruiken om hoogwaardige content te genereren in onze ChatGPT voor Content Writing training. Deze training is geschikt voor content writers, copywriters, marketeers en iedereen die betrokken is bij het creëren van digitale content. Schrijf je vandaag nog in!


Aanmeldformulier: ChatGPT Marketing Trainingen


Mijn interesse gaat uit naar: Gerelateerde artikelen:


Alles wat je moet weten over ChatGPT!

17/03/2023

Ontdek hoe ChatGPT werkt en hoe deze krachtige tool voor natuurlijke taalverwerking uw leven gemakkelijker kan maken. Krijg tips en lees meer over de functies en toepassingen van ChatGPT in deze introductie.

ChatGPT Insider: alle nieuws over AI en ChatGPT op één plek!

Hier vind je de beste nationale en internationale nieuws- en blogberichten over AI-technologie en de toepassingen van ChatGPT voor marketing in het bijzonder.
Of je nu een AI-expert bent of simpelweg geïnteresseerd bent in de toekomst van deze fascinerende technologie, hier vind je voor elk wat wils. Blijf op de hoogte en ontdek de grenzeloze mogelijkheden van ChatGPT!


© 2024 | Almar Online (Almar Hijlkema) | Hardesteinstraat 19, 8012 ES, Zwolle | KvK: 56011261 | Tel & Whatsapp06-11320921 |  Mail: xq+ooKmGp6qrp7SpqKqvqKPoqKo@nospam

empty