Meer omzet door lokale vindbaarheid

Bevindt jouw potentiële klant zich binnen een beperkte straal rondom je vestigingsplaats?

Waarom ben je dan niet zichtbaar in de Google Maps Preview?

(ook wel ‘3-Pack’; dit is de plattegrond met de drie bedrijven in de zoekresultaten)

Wist je dat maar liefst 46% van alle zoekopdrachten in Google een lokale intentie heeft? En dat 97% via internet in contact komt met nieuwe bedrijven?

Tel daarbij op dat 92% van de zoekers niet verder kijkt dan de 1e pagina van Google en je begrijpt dat je met je belangrijkste zoektermen gewoon lokaal zichtbaar moet zijn.

 Google hecht belang aan lokale zoekopdrachten. Vandaar dat deze zo prominent getoond worden. Met een top 3 plek in de lokale zoekresultaten sta je gelijk met 2-0 voor op jouw concurrentie. Het geeft een goede eerste indruk van het bedrijf en verhoogt de naamsbekendheid aanzienlijk. Daarnaast zien mensen in één oogopslag jouw openingstijden, foto’s en reviews. 

Zodra dit fundament goed gelegd is en je de smaak van meer business te pakken hebt, kunnen we naar wens verder bouwen aan de algemene SEO prestaties. Producten die ik hiervoor aanbied zijn SEO Coaching en Link Tactics.

 

Het resultaat:

  • meer offerte aanvragen, bezoeken, telefoontjes en leads
  • tussen de 5%-30% meetbaar meer kliks naar jouw website van mensen rechtstreeks uit jouw doelgroep

Toch lukt het de meeste bedrijven maar niet om binnen hun hele regio in de 3-Pack getoond te worden. Hierdoor blijft veel omzet onnodig liggen.

Gelukkig ben je nu bekend met Almar Online!

Almar Online heeft de tools, de kennis en ervaring om jouw bedrijf een boost te geven in de lokale zoekresultaten. Het belangrijkste onderdeel van lokale SEO is Google Mijn Bedrijf. Deze vermelding gaan we (verder) voor jou optimaliseren. Hiermee maken we jouw bedrijf optimaal lokaal zichtbaar. En dat binnen 1-3 maanden! En dat allemaal zonder advertentiekosten…

Als dat geen goed verhaal is!
Dit kan met de volgende twee pakketten:

Lokale Vindbaarheid Basis (investering € 250,- eenmalig)

 Lokale Vindbaarheid Plus (investering € 325,- eenmalig)

 

Zeker voor lokale bedrijven met een directe behoefte aan leads en omzet is investering in Lokale SEO een slimme keuze. Je wordt direct beter zichtbaar onder de doelgroep die op dit moment op zoek is naar een bedrijf zoals die van jou. Bovendien pluk je gedurende een lange tijd de vruchten van deze geringe investering.© 2024 | Almar Online (Almar Hijlkema) | Hardesteinstraat 19, 8012 ES, Zwolle | KvK: 56011261 | Tel & Whatsapp06-11320921 |  Mail: RSwrIyoFJCkoJDcqKyksKyBrKyk@nospam

empty