YouTube SEO Specialist

Je wilt je online marketing activiteiten uitbreiden met videomarketing. Hoe doe je dat? Waar begin je? Waar moet je allemaal rekening mee houden? Een belangrijke beslissing daarover moet je nemen voordat je begint met filmen. Ga je alles zelf doen of ga je het uitbesteden aan een YouTube video SEO specialist?

Laat je adviseren

Voordat je begint met het maken van je video's is het belangrijk om al aan de Video SEO te denken. Je wilt immers wel dat de tijd en het geld dat je in de productie van je video's stopt rendement op gaat leveren. Een Video SEO specialist kan je hierbij helpen door voor het opnemen van de content te bepalen welke kijkers de video moet bereiken, wat deze kijkers willen zien en hoe je die kijkers door middel van SEO kunt bereiken.

Laat je ontzorgen

Het beter vindbaar maken van content is tijdrovend werk. Zeker wanneer je onvoldoende kennis van de materie hebt. Wanneer dit het geval is kun je er beter voor kiezen om een Video SEO specialist in te huren. Op het eerste oog lijkt Video SEO wellicht niet zo heel veel te verschillen van standaard SEO voor geschreven content, maar er komen voor beeld content een aantal unieke kenmerken naar voren waar je wel moet weten wat je doet om het optimale resultaat te bereiken.


Een Video SEO specialist kan je precies vertellen wat het belang van een goede titel, een goede bestandsnaam en een goede omschrijving is, maar ook waarom het belangrijk is om uitgebreide tags aan je video toe te voegen, waarom het belangrijk is om ondertiteling aan je video toe te voegen, hoe je hier extra marketingkansen in kunt creëren en hoe je je kijkers aan het eind van de video aan boord houdt.

 

YouTube Specialist

YouTube maakt sinds een aantal jaren onderdeel uit van het Google concern en kent daardoor grote gelijkenissen met Google als het gaat om analyse en optimalisatietools. Een YouTube specialist weet echter net iets meer als het gaat om video SEO en weet ook de brug te slaan tussen zoekopdrachten in Google en videoweergaven op YouTube. Door goede optimalisatie tools te gebruiken is dit immers mogelijk. Je video op het YouTube-platform heeft een groter bereik dan enkel YouTube, maar kan ook met een frame-weergave in de zoekresultaten van Google terechtkomen. Een YouTube specialist regelt dit voor je.

 

YouTube SEO Strategie

Als Video SEO specialist kunnen wij jou helpen met een YouTube SEO Strategie. Deze begint met jouw YouTube kanaal. Dit kanaal moet vormgegeven worden met jouw huisstijl en de tone of voice die je op je kanaal gebruikt moet ook doorklinken in je content, maar ook in je seo-beschrijvingen. Je schrijft SEO teksten immers wel voor Google bots, maar er leest niets zo vervelend als een SEO tekst. Wij zorgen er dus ook voor dat de SEO inspanningen niet alleen de resultaten opleveren die we ons ten doel hebben gesteld, maar ook dat de teksten informerend en leesbaar zijn voor een (potentiële) klant.

 

Wil je meer weten over wat wij als Video SEO Specialist en YouTube Specialist voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie en voor de laatste YouTube SEO tips.

 

© 2024 | Almar Online (Almar Hijlkema) | Hardesteinstraat 19, 8012 ES, Zwolle | KvK: 56011261 | Tel & Whatsapp06-11320921 |  Mail: MltcVF1yU15fU0BdXF5bXFccXF4@nospam

empty